Huurdersparticipatie

We gaan actief aan de slag met uw antwoorden om participatie verder te verbeteren. Heel concreet zien wij dat u heel graag meer wilt meedenken en betrokken wilt worden bij plannen die vooral gaan over uw eigen huis.

U geeft aan de onderwerpen veiligheid, reparaties en schoonmaak belangrijk te vinden. Er zijn al plekken waar u hiervoor terecht kunt. Namelijk, op onze buurtpunten, hier werken de wijkbeheerders en buurt coördinatoren en bij hen kunt u uw vragen en ideeën voorleggen. Zij helpen u daar graag mee verder. Een overzicht van onze collega’s op de buurtpunten en de locaties kunt u vinden op onze website. Daarnaast kunt u ook al terecht bij de bewonerscommissies en de bewonersraad.

Wij gaan graag met u op zoek naar de juiste vormen van participatie. Naast het online huurderspanel gaan wij verder onderzoeken naar de mogelijkheden voor een fysiek huurderspanel. Op deze manier kunnen we voor bepaalde onderwerpen eventueel dieper in gaan op uw meningen en adviezen en kunnen wij nog beter luisteren en u beter begrijpen.